Kender du byens restauranthistorie, kender du Anders Granhøj. Med en fortid som indehaver af Restaurant No. 13 og Restaurant Torvet og som køkkenchef på blandt andet Stella Maris, har Anders forkælet byens ganer igennem flere årtier.
Alex Pichardt har lært kokkefaget på Søllerød Kro og siden slået sine folder på blandt andet Henne Kirkeby Kro, Sdr. Bjert Kro og Tranekær Slot. Her har han lært et ambitiøst og grundigt forhold til den finere madlavning, før han kastede sig ud i et sandt iværksættereventyr og lige nu leverer mikrogrønt, spirer og svampe til flere end 500 restauranter i ind- og udland.
Tilsammen et drømmemakkerpar udi kunsten at udtænke nye, lækre og overraskende burgere og fiskeretter til madbaren midt på det gamle værft.
Frederiksøens Madbar er en del af Kammerateriet, og du er velkommen til at spise din burger på Bogholderiet, Kammerateriet eller på strandbaren.